1GW- CLP fa'ava-o-malo ma Saina nofoaafi 20 o lo'o fuafua e fausia se fale eletise tele photovoltaic i Kyrgyzstan.

I le aso 18 o Me, na molimauina e Kyrgyz President Sadr Zaparov, Kyrgyz Ambassador to China Aktilek Musayeva, Chinese Ambassador to Kyrgyzstan Du Dewen, Vice President of China Railway Construction Wang Wenzhong, President of China Power International Development Gao Ping, General Manager of Foreign Business Department of Saina Railway Construction Cao Baogang ma isi, Ibraev Tarai, Minisita o Malosiaga o le Kapeneta o Kyrgyzstan, Lei Weibing, Taitaifono o le 20 Ofisa o Saina Railway ma Failautusi o le Komiti Party, ma Zhao Yonggang, Sui peresitene o China Power International Development Co ., LTD., na sainia le Maliega fa'avae o Tupe Teufaafaigaluega o le 1000 MW photovoltaic Power Plant project i Issekur, Kyrgyzstan.

Sa auai le Sui Pule Sili o le Ofisa o nofoaafi 20 a Saina, Chen Lei.O lenei poloketi e faʻaaogaina le faiga o le tuʻufaʻatasia o tupe teufaafaigaluega, fau ma faʻagaioiga.O le saini manuia o lenei poloketi ose ausia taua lea na ausia e le 20th Bureau of China Railway i le taimi muamua o Saina-Central Asia Summit.

Na faailoa mai e Wang Wenzhong le tulaga lautele o le China Railway Construction, le tulaga quo o pisinisi i fafo ma atinae pisinisi i Kyrgyzstan maketi.Fai mai a ia, o le China Railway Construction ua tumu i le talitonuga i le lumanaʻi atinaʻe o Kyrgyzstan ma ua naunau e auai malosi i le fausiaina o le photovoltaic, wind and hydropower power generation projects i Kyrgyzstan e ala i le faʻaaogaina o ona tulaga lelei i le vaega atoa o pisinisi ma lana auaunaga. gafatia i le taamilosaga atoa o le olaga, ina ia saofagā i le tamaoaiga ma agafesootai atinae o Kyrgyzstan.

Fale eletise photovoltaic1

Fai mai Sadr Zaparov o Kyrgyzstan o loʻo feagai nei ma se faasologa o suiga i lona fausaga malosi.O le Isekkul 1000 MW photovoltaic photovoltaic project project o le uluai galuega tele-tele-centralized photovoltaic project i Kyrgyzstan.O le a le gata ina manuia ai tagata Kyrgyz i le lumanaʻi, ae faʻaleleia atili ai le malosi tutoʻatasi tuʻufaʻatasia ma faʻalauteleina le tamaoaiga ma agafesootai ma le manuia.

O taʻitaʻi faʻapolokiki ma tagata o Kyrgyzstan ua latou uaʻi totoʻa atu i le alualu i luma o lenei galuega."Kyrgyzstan, o loʻo i ai le tele o punaoa eletise, ua atiaʻe le itiiti ifo i le 70 pasene o ana punaoa eletise ma e manaʻomia le faʻaulufaleina mai o le tele o le eletise mai atunuu tuaoi i tausaga uma," o le tala lea a Kyrgyz Prime Minister Azzaparov i se fonotaga faʻapitoa vitio i le aso 16 o Me. A maeʻa, o le poloketi o le a faʻaleleia atili le malosi o Kyrgyzstan e tuʻuina atu ai le eletise tutoʻatasi."

O le uluai Fonotaga a Saina ma Asia Tutotonu o le uluai fonotaga tele a Saina i le 2023. I le taimi o le fonotaga, na valaaulia ai foi le China Railway Construction ma le China Railway 20th Bureau e auai i le Tajikistan Roundtable ma Kazakhstan Roundtable.

O tagata e nafa ma vaega talafeagai o le China Railway Construction, ma tagata e nafa ma matagaluega talafeagai ma iunite o le Ofisa Tutotonu o le 20th Bureau of China Railway sa auai i gaoioiga o loʻo i luga.(Saina Railway 20th Bureau)


Taimi meli: Me-26-2023